У поліції назвали райони Києва, де найчастіше грабують квартири

У поліції назвали райони Києва, де найчастіше грабують квартири

У поліції охорони відзначили позитивну динаміку зменшення кількості квартирних злочинів порівняно з минулим роком

За останні 8 місяців найбільше квартирних крадіжок сталось у Дарницькому, Дніпровському, Оболонському районах Києва. Про це повідомив під час прес-конференції заступник начальника управління поліції охорони в Києві Віктор Веклич.

«(Квартирних крадіжок - ред.) найбільше скоюється в Дарницькому, Дніпровському, Оболонському районах столиці. Найменше їх скоюється у Печерському районі», - зазначив він.

За словами Веклича, така тенденція спостерігається через те, що найбільша кількість охоронної сигналізації установлена в оселях саме Печерського району, найменше – у Дніпровському і Дарницькому.

Також у поліції охорони відзначили позитивну динаміку зменшення кількості квартирних злочинів порівняно з минулим роком. «Якщо брати показники зареєстрованих квартирних крадіжок за 8 місяців в поточному році і в минулому, то ми маємо на 1991 квартирну крадіжку менше. Це на 35 % менше, ніж за аналогічний період минулого року, тобто ця динаміка доволі позитивна», - зазначив Веклич.

Усього за останні вісім місяців головним управлінням Національної поліції  Києва було зареєстровано 3720 квартирних крадіжок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: