У поліції розповіли подробиці вбивства працівниці одеського СІЗО

У поліції розповіли подробиці вбивства працівниці одеського СІЗО

Працівники СІЗО дві години самотужки здійснювали пошуки співробітниці

У прес-службі поліції Одеської області підтвердили, що в четвер, 17 серпня, в Одесі зловмисник вбив та розчленував співробітницю одеського слідчого ізолятора.  Зловмисника затримано та знайдено знаряддя вбивства.

Про подію поліцейські дізнались о 19:00, їх сповістили, що зникла співробітниця СІЗО.

Після 2 годин пошуків правоохоронці виявили частини тіла загиблої на території ізолятора.

«В ході проведення розшукових заходів в господарській частині слідчого ізолятора у сміттєвому контейнері було виявлено розчленоване тіло зниклої та її речі», — йдеться у повідомленні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники прокуратури Одеської області спільно з співробітниками Малиновського відділу поліції та СІЗО викрили підозрюваного. Ним виявився 39-річний арештований, який перебував у слідчому ізоляторі.

Виявилося, що зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за статтями 187 (розбій) та 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час на місці події працюють співробітники поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одеському слідчому ізоляторі кілька годин тому виявили розчленоване тіло дівчини - молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Олени Сергіївни Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: