У Порошенка розповіли, як можна допомогти українцям, які лишилися в окупованому Криму

У Порошенка розповіли, як можна допомогти українцям, які лишилися в окупованому Криму
Постійний представник президента в Криму Борис Бабін

Щоденне спілкування дозволить постійному представникові виконувати його завдання, запевняє Борис Бабін

Постійний представник президента в Криму Борис Бабін вважає, що навіть на Херсонщині відомство може допомагати українцям з тимчасово окупованого Криму.

Таку думку Бабін висловив в інтерв’ю «Главкому».

«Якщо представник (президента в АРК) не може поїхати в Крим, то Крим може приїхати до представника. В Херсонську область щоденно сотні осіб приїжджають, іноді тисячі. Щоденне спілкування дозволить постійному представникові виконувати його завдання. Ми не орган виконавчої влади, ми не міністерство з окупованих територій, ми не управляємо окупованими територіями, ми координуємо виконання волі президента», - заявив постпред президента.

Також він визнав, що усього 13 працівниками постійного представництва в Криму важко надавати ефективну щоденну допомогу сотням і тисячам людей.

«Дійсно, у нас у представництві 13 осіб. Навіть за бажання технічно важко справлятися. Але штаб представництва насправді є більшим, не 13, а 28 штатних позицій. І якщо вони будуть зайняті, ми зробимо все щоб щоденно усім приділити увагу і надати допомогу», - зазначив Бабін.

За його словами, забезпечення представництва іде по лінії Державного управління справами, немає ніяких затримок, недофінансувань.

Бабін також розповів, на яку зарплату може розраховувати претендент на роботу в Постійному представництві президента в Криму.

«Наш працівник зароблятиме за ставкою держслужбовця. Звичайно, це буде більше мінімальної зарплати. Думаю, не менше 5 тисяч гривень. Але верхню межу окреслити зараз не можу, вона залежить від стажу, управлінських якостей, посади тощо. Я розумію, що це небагато, але наголошую, що постійне представництво знаходиться не в Києві, а у Херсоні. Там ця зарплата є конкурентною», - резюмував постійний представник президента в Криму.

Читайте також інтерв’ю: Новий представник президента у Криму Борис Бабін: Росіяни – не ідіоти, розуміють, що у них настають проблеми

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: