У Порошенка заявили, що Україна обговорить «безвіз» з Німеччиною і Францією

Єлісєєв також зазначив, що після саміту Україна-ЄС він дивиться більш оптимістично на надання Україні безвізового режиму

В Адміністрації президента України найближчим часом планують провести телефонні переговори з представниками Німеччини і Франції щодо надання українцям безвізового режиму з Європейським Союзом.

Про це повідомляє «Інтерфакс».

«Я не виключаю, що найближчим часом у нас відбудуться поглиблені консультації з французької і з німецькою стороною. У мене завтра відбудуться телефонні переговори з моїми колегами — дипломатичними радниками президента Олланда і канцлера Німеччини, де ми також будемо говорити на цю тему», — сказав заступник глави АП Костянтин Єлісєєв.

Єлісєєв також зазначив, що після саміту Україна-ЄС він дивиться більш оптимістично на надання Україні безвізового режиму, «оскільки «жорстка позиція» президента України Петра Порошенка під час саміту мала вплинути на лідерів ЄС щодо необхідності з їх боку виконувати зобов'язання».

«Ми продовжимо працювати і будемо робити все можливе для того, щоб хоча б юридичне рішення було прийнято найближчим часом», — зауважив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: