У Раді зареєстрували альтернативний до президентського проект про реінтеграцію Донбасу

У Раді зареєстрували альтернативний до президентського проект про реінтеграцію Донбасу

Тексту законопроекту на сайті парламенту наразі немає

У Верховній Раді України зареєстровано альтернативний до президентського депутатський проект закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями (№7163-1).

Його авторами є віце-спікер ВР Оксана Сироїд та ряд депутатів від фракції «Самопоміч». Головний Комітет - з питань національної безпеки і оборони.

Як повідомляв «Главком», 4 жовтня у Верховній Раді України було зареєстровано президентський проект закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях (№7163).

Як зазначається, законопроектом визначається правовий режим окремих районів Донецької та Луганської областей як тимчасово окупованої території України. Проект закону визначає мету та засоби державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях, особливості реалізації й захисту прав громадян України, які проживають на цих територіях.

Цей проект закону передбачає внесення змін до законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про Збройні Сили України», «Про військово-цивільні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: