У РФ заявили про затримання члена Правого сектору

У РФ заявили про затримання члена Правого сектору

Другий зліва Роман Терновський

фото: sledcom.ru

За клопотанням слідства суд постановив взяти Терновського під варту

У Ростовській області затримано українця Романа Терновського, який нібито причетний до Правого сектору. Про це повідомляє Слідчий комітет Російської Федерації.

За даними Слідчого комітету, слідчі затримали його спільно з ФСБ Росії.

За даними російських правоохоронців, «Терновський в складі учасників організації Правий сектор неодноразово брав участь в пікетах, мітингах та інших суспільно-масових заходах на території України».

«Крім того, використовуючи аккаунт у соціальній мережі Facebook, Терновський здійснював пропаганду діяльності організації Правий сектор серед користувачів інформаційно-телекомунікаційної мережі інтернет, в тому числі осіб, які постійно проживають на території Російської Федерації», - йдеться в повідомленні СКРФ.

«Дії Терновського спрямовані проти інтересів Російської Федерації і кваліфіковані слідством за ч. 2 ст. 2822 КК РФ, що передбачає кримінальну відповідальність за участь в діяльності екстремістської організації», - заявляє відомство.

У Слідкомі додали, що в ході обшуку за місцем проживання підозрюваного в Ростові-на-Дону нібито виявлені предмети одягу та інші особисті речі з символікою організації Правий сектор.

За клопотанням слідства суд постановив взяти Терновського під варту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: