У Рівному викрили 10 підпільних гральних закладів

У Рівному викрили 10 підпільних гральних закладів
Частина вилученого обладнання

В закладах вилучено 112 системних блоків, стільки ж моніторів, інші комплектуючі до комп'ютерної техніки, а також гроші

У Рівному правоохоронці викрили мережу гральних закладів, організовану під приводом спортивних лотерей.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

«Органами прокуратури Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні за фактом зайняття гральним бізнесом (ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 203-2 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Відомо, що група осіб під приводом надання послуг у сфері спортивних лотерей організувала на території міста Рівне незаконний гральний бізнес. Так, співробітники поліції провели днями ряд санкціонованих обшуків, за результатами яких викрито та припинено діяльність 10 підпільних гральних закладів, які здійснювали діяльність всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Наголошується, що в закладах вилучено 112 системних блоків, стільки ж моніторів, інші комплектуючі до комп'ютерної техніки, а також гроші, ймовірно отримані злочинним шляхом.

Рівненської місцевою прокуратурою перед судом ініційовано питання про накладення арешту на вказане майно. Зараз у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Нещодавно Київська місцева прокуратура припинила діяльність двох нелегальних гральних закладів, які функціонували на вулицях Жилянській та Дегтярівській у центрі столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: