У Росії назвали ще одного претендента на участь у «Євробаченні-2017»

У Росії назвали ще одного претендента на участь у «Євробаченні-2017»
Земфіра

Російські експерти називають шанси Земфіри на перемогу досить високими

Відома російська співачка Земфіра названа ймовірним претендентом від Росії на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017», який відбудеться у Києві.

На думку російських експертів, що підбирають претендентів для участі в пісенному конкурсі, Земфіра має високі шанси на перемогу, повідомляє одне з російських видань.

Комітет зазначив конкурентоспроможний жанр, стиль і навіть зовнішність виконавиці.

У свою чергу музичні критики РФ також називають шанси Земфіри на перемогу досить високими.

Щоправда, важко сказати, наскільки в цьому може бути зацікавлена сама співачка. Земфіра поки що не коментує припущення комітету.

Раніше в Росії назвали ще одного ймовірного претендента, яким виявився 32-річний співак Олександр Панайотов. Він родом з міста Запоріжжя, але проживає в Москві.

Нагадаємо, 9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс «Євробачення-2017», став Київ. Церемонія відкриття конкурсу відбудеться в Софії Київській.

Як повідомлялося, 43 країни, включаючи Росію, мають намір взяти участь у «Євробаченні-2017» в Україні.

Раніше Мінкульт України нагадав, що РФ повинна обрати на пісенний конкурс, який проходитиме у Києві, виконавця не з чорного списку.

Пісенний конкурс «Євробачення-2016» у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею «1944». За результатами голосування національних журі країн – учасниць «Євробачення» і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Україна здобула право організувати «Євробачення» наступного року як країна-переможець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: