У Росії потонув в багнюці рок-фестиваль «Нашестя»

У Росії потонув в багнюці рок-фестиваль «Нашестя»

Скасовувати рок-фестиваль через погодні умови не стали: адже організатори вже отримали гроші за квитки

Традиційний фестиваль патріотичної рок-музики «Нашестя», який щорічно проходить в селі Велике Завидово Тверської області Росії, в цей раз буквально потонув у багнюці.

Поки незрозуміло, як збираються виплутуватися з цієї ситуації організатори заходу, що проходив з 7 по 9 липня, проте вже ясно, що нормально грати і слухати музику в таких умовах просто неможливо, передає тверське видання Tverigrad.ru.

Проте, скасовувати рок-фестиваль через погодні умови, як зробили б в нормальних країнах, не стали: адже організатори вже отримали гроші за квитки, а самі фанати російського року, більшість яких приїхали до Тверської області з віддалених регіонів, також вважали за краще вивалятися в настільки рідному російській людині бруду, але не повернутися назад, не послухавши улюблених виконавців. Як все це виглядає - добре зрозуміло з фотографій, які відвідувачі рок-фестивалю зараз з гордістю публікують в соціальних мережах.

Неабияку частку екстриму заходу додає не тільки непролазне болото, але і нерозторопність організаторів. Щоб опинитися в жаданій грязьовий ванні під звуки російського року, фанатам доводиться близько двох годин вистоювати в черзі на вхід. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: