У Росії розбився винищувач МіГ-31

У Росії розбився винищувач МіГ-31
МіГ-31

Пілоти, за попередніми даними, катапультувалися

В Бурятії розбився винищувач-перехоплювач МіГ-31 сьогодні вдень, 26 квітня 2017 року. Про це повідомляє РІА «Новости» із посиланням на прес-службу міністерства оборони Російської Федерації.

«При виконанні планового навчального польоту у районі полігону «Телемба» Республіки Бурятія зазнав аварії винищувач МіГ-31 Східного військового округу», – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, за попередніми даними, пілоти катапультувалися. Інцидент стався на полігоні в безлюдному місці, життю льотчиків ніщо не загрожує. На місце аварії вилетів вертоліт пошуково-рятувальної служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американські військово-повітряні сили зафіксували три російських стратегічних бомбардувальники Ту-95 біля берегів США. 

17, 18 та 20 квітня військові літаки Росії було двічі зафіксовано в районі Алеутських островів Аляски і один раз поблизу материкової Аляски та Канади. 

При цьому через такі дії бомбардувальників Ту-95 «Ведмідь», США довелося двічі піднімати у небо свої винищувачі для перехоплення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: