У Росії у вуличній бійці вбили чемпіона світу з пауерліфтингу

У Росії у вуличній бійці вбили чемпіона світу з пауерліфтингу
Андрій Драчьов

Бійці передував конфлікт у кафе

Рано вранці 20 серпня в Хабаровську (Російська Федерація) загинув чемпіон світу і Європи з пауерліфтингу Андрій Драчьов, повідомило місцеве інтернет-видання dvnovosti.ru.

Спортсмен відпочивав в місцевому кафе, де і розгорівся конфлікт. До 32-річному Драчьова підійшов молодий чоловік, у них відбулася розмова на підвищених тонах.

За словами очевидців, пауерліфтер запропонував перенести відносини на ринг, щоб розібратися «на тверезу голову», проте візаві хотів вирішити питання відразу. Чоловіки пройшли на вулицю, де бійку зафіксували відеокамери зовнішнього спостереження.

Оголвшись по пояс, Драчьов і його опонент встали в стійки. Суперник чемпіона світу з пауерліфтингу, що помітно поступався в зрості, пішов в наступ і завдав після серії обманних рухів потужної сили і точності удар ногою з розвороту, який потрапив точно в голову Андрію.

Драчьов спробував встати, після чого він отримав ще один удар ногою в обличчя і впав на спину з розкинутими руками.

Візаві Драчьова кинувся добивати суперника і завдав спортсмену збірної Росії ще чотири удари рукою по голові, перш ніж інші чоловіки (ймовірно, охоронці закладу, біля якого все і сталося) відтягнули нападника.

«Швидка допомога» врятувати Андрія не змогла, спортсмен помер в реанімації, а його вбивця зник з місця події до прибуття поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: