У Росії вбито двох підприємців з України

У Росії вбито двох підприємців з України

Бізнесменів убито пострілом у голову

26 травня в річці біля села Абакумовка Токарівського району Тамбовської області Росії було знайдено тіла двох підприємців з України - заступників директора ТОВ «Будівельні технології», які зникли понад два тижні тому. Причину смерті 37-річного Віталія Губарева і 44-річного Віталія Найденка слідство не озвучувало до перших даних експертизи.
У вівторок, 31 травня, офіційний представник регіонального управління СК РФ повідомив РІА Новини, що підприємців з України було вбито пострілом у голову.
«Там зараз поки експертизи все призначаються - ще результатів немає. Єдине, що можна сказати - у них обох є вогнепальні поранення в ділянці голови», - сказав співрозмовник агентства.
За його словами, слідство розглядає кілька версій того, що сталося, проте поки не озвучує їх.
За інформацією слідства, 14 травня Губарев і Найденко в квартирі, що знімали в робочому селищі Токарівка, разом із приятелем розпивали спиртні напої. Як повідомляв СК, близько 22.00 їхній приятель ліг спати, а зранку не виявив ні Найденка, ні Губарева, ні їхньої машини Тoyota Lаnd Cruiser Prado. Під мостом на території Знам'янського району 16 травня було знайдено  реєстраційні знаки з автомобіля Губарева, ґумовий човен, подушка й ковдра зі слідами, схожими на кров. Через два дні в районі села Дуплятово-Маслівка Знам'янського району знайшли автомобіль Тoyota Lаnd Cruiser Prado.
За фактом зникнення заступників директора ТОВ «Будівельні технології» було порушено справу за статтею «вбивство двох осіб», яка передбачає покарання до довічного позбавлення волі. За даними місцевих ЗМІ, обидва заступники директора приїхали в Тамбовську область у виробничих справах 10 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: