У Росії взялися за розслідування загибелі Мотороли

У Росії взялися за розслідування загибелі Мотороли
Бойовик Моторола

Загибель Мотороли розслідують у Росії «відповідні служби»

Офіційний представник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що з'ясуванням обставин знищення терориста Арсенія Павлова (Мотороли) опікуються «відповідні служби». Про це вона сказала на брифінгу, коментуючи інформацію про знищення Мотороли у тимчасово окупованому Донецьку 16 жовтня.

«Це питання до відповідних служб, до спеціальних служб, з приводу того, де, як, організовано або неорганізовано (було знищено Моторолу. – Ред.). Цим опікуються відповідні служби», – заявила Захарова.

Нагадаємо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга». Також терорист Гіві обіцяє «зрівняти з землею» кожне українське місто за смерть Мотороли.

У свою чергу генерал СБУ висловив думку, що після таких заяв Захарченка самого можуть «прибрати».

19 жовтня Моторолу поховали. Попрощатися з терористом зігнали 10 тис. мешканців окупованої території.

В Україні Моторолу звинувачують у воєнних злочинах, у тому числі в розстрілі полонених.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: