У розстрілі Майдану Янукович звинуватив «Правий сектор» і «Свободу»

У розстрілі Майдану Янукович звинуватив «Правий сектор» і «Свободу»
Віктор Янукович

Екс-президент заявив, що розстріли мітингувальників «було організовано ультраправими організаціями»

Розстріли протестувальників на Майдані Незалежності 20 лютого 2014 року було організовано ультраправими організаціями. Про це заявив екс-президент України Віктор Янукович під час відеодопиту. Кажучи про це, він посилався на «дослідження Американської асоціації політичних наук у Сан-Франциско».

«Ця робота показує, що до масових розстрілів на Майдані протестувальників і міліції 20 лютого були залучені ультраправі та олігархічні партії», – зазначив Янукович і уточнив, що, зокрема, йдеться про «Правий сектор» і ВО «Свобода».

Як раніше повідомлялось, генеральний прокурор України Юрій Луценко офіційно усно оголосив підозру у державній зраді екс-президенту Януковичу.

Пряму трансляцію сьогоднішнього відеодопиту дивіться тут. Про що Янукович говорив на прес-конференції 25 листопада, читайте у статті «Главкома» «Тепер Федоровича буде багато і всюди». Свідок Янукович і його місія».

Нагадаємо, Святошинський райсуд переніс відеодопит екс-президента України Віктора Януковича з 25-го на 28 листопада. Перед цим у засіданні суду було оголошено перерву через відсутність обвинувачених. 

Як відомо, члени «Правого сектора» заблокували виїзд з Лук'янівського СІЗО в Києві, звідки мали везти на допит колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» на засідання Святошинського районного суду Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: