У Сирії через бойові дії провінція Дейр-ез-Зор не може отримати гумдопомогу

У Сирії через бойові дії провінція Дейр-ез-Зор не може отримати гумдопомогу

У Сирії провінція Дейр-ез-Зор буквально відрізана від іншого світу

У Сирії провінція Дейр-ез-Зор відрізана від поставок гумдопомоги і продовольства. Про це повідомляє прес-служба Організації об'єднаних націй (ООН) в спеціальному звіті.

«В ООН як і раніше глибоко стурбована безпекою і захистом понад мільйон людей у всій сирійській провінції Дейр-ез-Зор. В середу бойові дії навколо села Сава і прилеглих районів призвели до того, що сотні сімей, за повідомленнями, втекли в північний Дейр-ез-Зор або в східне село», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ООН, багато біженців переїхали у місця, важкодоступні для гуманітарних працівників.

27 вересня була проведена остання міжагентська гуманітарна доставка ООН в місто Дейр-ез-Зор, яка надала допомогу 75 тис. осіб. Так, з часу останньої поставки бойові дії в західній частині країни на південь від міста Дейр-ез-Зор, як повідомляється, призвели до того, що шосе в районі було відрізано, і воно як і раніше залишається недоступним для комерційного і гуманітарного руху.

Раніше повідомлялося, що за останні десять днів в Сирії в ході зіткнень були зруйновані 10 лікарень, в результаті чого сотні людей не можуть отримати медичну допомогу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: