У Сирії ліквідували двох ватажків ІДІЛ

У Сирії ліквідували двох ватажків ІДІЛ

Один із ватажків ІДІЛ брав участь в організації терактів в інших країнах, другий керував використанням дронів терористами

Антитерористична коаліція під егідою США заявила, що ліквідувала в Сирії двох ватажків терористів «Ісламської держави» (ІД).

«Ліквідація цих ключових лідерів перешкоджає інженерній діяльності ІД», - йдеться в повідомленні коаліції.

Першим ліквідували ватажка, який відповідав за розробку зброї та виготовлення вибухівки Абу Анас аль-Шамі. Його вбили 4 вересня біля сирійського міста Майадина. Він також відповідав за планування використання бомб і вибухівки під час терактів у різних країнах. Він курував операції з установки вибухівки в автомобілі та будівлі.

Інший убитий бойовик Джунейда ур-Реман був старшим тренером і інженером-пілотом літаків, відповідав за роботу безпілотників ІД – займався установкою вибухівки на дрони для терактів у Сирії та інших країнах. Його ліквідували в Аль-Ашара, неподалік від Майадини.

Коаліція на чолі з США заявляє, що буде і надалі ліквідовувати ватажків «Ісламської держави» в Сирії та Іраку, щоб остаточно припинити діяльність цієї міжнародної терористичної організації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: