У Сирії невідомі застрелили сімох волонтерів «Білих шоломів»

У Сирії невідомі застрелили сімох волонтерів «Білих шоломів»

Організація «Білі шоломи» була номінована на Нобелівську премію миру

Волонтери були вбиті пострілом в голову

Невідомі нападники застрелили сім членів гуманітарної організації «Сирійська цивільна оборона», відомої також як «Білі шоломи».

Семеро волонтерів були вбиті пострілом в голову.

«Центр цивільної оборони в Сарміні був метою збройного нападу невідомих нападників, в результаті якого загинули сім волонтерів. Було вкрадено два мікроавтобуси, кілька білих шоломів та гучномовці», – йдеться в заяві організації, повідомляє «Радіо Свобода»

Британська Сирійська обсерваторія з прав людини повідомила, що це все з’ясувалося, коли наступна зміна прийшла на роботу і знайшла тіла своїх колег.

«Білі шоломи» працюють над порятунком мирних жителів у Сирії з 2013 року. Уряд президента Башара Асада та його союзник Росія звинувачують їх в тому, що вони є інструментами своїх міжнародних донорів.

У 2016 році вони були номіновані на Нобелівську премію миру.

Нагадаємо, в Сирії міжнародна коаліція на чолі з США оточила бойовиків терористичної організації «Ісламська держава» в центральній частині Ракки.

«Главком» також повідомляв, що понад 600 тисяч сирійських біженців у період між січнем і липнем 2017 року повернулися до своїх домівок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: