У слідства з’явився відеозапис вбивства Цукермана кривоозерськими поліцейськими

У слідства з’явився відеозапис вбивства Цукермана кривоозерськими поліцейськими

Запис належить одному з розташованих поруч магазинів

У розпорядження слідства, що розслідує вбивство поліцейськими в Кривому Озері Миколаївської області місцевого жителя Олександра Цукерман потрапив відеозапис побиття і вбивства. Про це повідомляють «Новости-N», посилаючись на джерело в прокуратурі.

Запис належить одному з розташованих поруч магазинів. За словами джерела, на записі видно також і той момент, коли в Олександра Цукермана стріляють.

Отримати запис з камер спостереження правоохоронці намагалися ще в день вбивства, 24 серпня, протее  цього зробити не вдалося - нібито камери не працювали, потім говорили, що запис є, але через низьку якість запису і темний час доби там нічого не видно.

Крім того, джерело стверджує, що на відеозаписі видно, як потерпілого б'ють троє поліцейських.

Як повідомлялось, 24 серпня стало відомо про жорстоке вбивство поліцейськими 32-річного жителя Кривого Озера Миколаївської області. Новий глава поліції Кривого Озера в Миколаївській області повідомив, що скандальний райвідділ, пов'язаний з убивством затриманого поліцейськими, продовжує роботу з новими і старими співробітниками. А в прокуратурі пояснили, чому не можуть знайти пістолет вбивць Цукерман в Кривому Озері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: