У справі про здачу півострова окупантам фігурують чинні чиновники – прокуратура Криму

У справі про здачу півострова окупантам фігурують чинні чиновники – прокуратура Криму
Гюндуз Мамедов

Прокурор стверджує, що всіх фігурантів допитують

Прокуратура Автономної Республіки Крим проводить слідство щодо осіб, причетних до окупації півострова, у тому числі щодо чинних чиновників. Про це розповів прокурор Криму Гюндуз Мамедов, пишуть «Українські новини».

«У зазначених кримінальних провадженнях фігурує досить багато осіб з-поміж чинних чиновників. Вони є свідками, котрі дають свідчення, як це все відбувалося, вони очевидці, і нам необхідно їх допитувати», – додав він.

Як повідомлялося, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов розповів, що коли на півострів прийшли «зелені чоловічки», кримські військові почали масово зраджувати Україну«Для розуміння ситуації: не зрадили свою країну з 13 тис. 468 солдатів і офіцерів Збройних сил, які перебували в Криму, лише 3990 (29,6%), з 10 тис. 936 працівників МВС – тільки 88 осіб (0,8%!). З 1 тис. 870 прикордонників в Україну повернулося лише 519 (27,7%), з 2 тис. 240 працівників СБУ – тільки 242 (10,8%), з 527 офіцерів і прапорщиків Управління держохорони не зрадили Україну лише 20 осіб (3,8%)», – зазначив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: