У США держустановам заборонили використовувати продукцію «Касперського»

У США держустановам заборонили використовувати продукцію «Касперського»

Відомствам у США впродовж місяця необхідно розробити детальний план по видаленню продукції «Касперського»

У США зажадали від всіх американських державних установ припинити використання продукції «Лабораторії Касперського» в найближчі три місяці. Про це йдеться в повідомленні на сайті внутрішньої безпеки.

Відомство направило відповідну директиву, яка наказує припинити використання інформаційних продуктів компанії з Росії.

«Директива закликає міністерства та агентства визначити використання або присутність продуктів «Касперського» на своїх інформаційних системах протягом 30 днів», - ідеться в повідомленні.

Також відомствам наказали розробити детальний план щодо усунення і припинення поточного та майбутнього використання цих продуктів упродовж 60 днів.

«На 90-й день починаючи з дня прийняття цієї директиви, якщо інше не буде наказано МВБ на основі нової інформації, почати реалізацію планів відомств щодо припинення використання та видалення цих продуктів з інформаційних систем», - додали в міністерстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська компанія - розробник антивірусних програм «Лабораторія Касперського» розробляла спеціальні технології для Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії і передавала їй дані хакерів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: