У США повідомили про візит Нуланд до Києва й Москви

У США повідомили про візит Нуланд до Києва й Москви

Ці візити матимуть на меті підтримати «нормандський формат» переговорів про врегулювання на частині Донбасу і роботу Тристоронньої контактної групи.

Державний департамент США повідомив, що помічник державного секретаря з європейських і євразійських питань Вікторія Нуланд їде до Києва й Москви.

Як мовиться в повідомленні, до столиці України вона вирушає вже у вівторок, щоб зустрітися з чільними представниками української влади й обговорити двосторонні й регіональні питання, включно з політикою реформ і виконання мінських домовленостей.

Після цього, повідомили в Держдепартаменті, вона відвідає столицю Росії, щоб зустрітися з чільними представниками російської влади й обговорити становище на сході України й наступні кроки до виконання мінських домовленостей. Ці розмови матимуть на меті підтримати «нормандський формат» переговорів про врегулювання на частині Донбасу і роботу Тристоронньої контактної групи, мовиться в повідомленні.

Вікторія Нуланд бере активну участь у переконуванні Москви виконувати її зобов’язання за мінськими домовленостями, а Києва – здійснювати реформи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: