У США шпигують близько 150 агентів РФ - CNN

У США шпигують близько 150 агентів РФ - CNN

Російських шпигунів стало більше, після того, як США вислали частину російських дипломатів

Близько 150 ймовірних російських співробітників розвідки можуть діяти на території США. «Після листопадових виборів американська розвідка та правоохоронні органи виявили збільшення передбачуваних співробітників російської розвідки, що в'їжджають у США під виглядом іншої діяльності», - стверджує телеканал CNN з посиланням на колишніх і чинних високопоставлених представників розвідки США.

За даними джерел телеканалу, «в даний час близько 150 росіян підозрюються у розвідці на території США». «Росіяни поповнюють свої лави після того, як в грудні минулого року влада Сполучених Штатів вислали 35 дипломатів», - додали джерела.

На думку колишнього співробітника ЦРУ Стіва Холу, «російські шпигуни можуть шукати додаткову інформацію про нову адміністрації Дональда Трампа, так як вона, як і раніше непередбачувана».
У ФБР інформацію каналу коментувати відмовилися.

Нагадаємо, після завершення виборчої кампанії президент США Дональд Трамп оприлюднив офіційну заяву, в якій визнав, що Росія причетна до хакерських атак на комп'ютерні мережі Демократичної партії.

Пізніше директор ФБР Джеймс Комі повідомив, що сервери Національного комітету Республіканської партії США також зазнавали атак хакерів, пов'язаних із російськими спецслужбами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: