У столиці піймали таксиста-наркодилера

У столиці піймали таксиста-наркодилера
Тривають заходи з встановлення  інших осіб, які можуть бути причетними до цього злочину
фото: Известия

Зловмисника викрили «на гарячому» та під час обшуку його автомобіля вилучено 29 згортків психотропних речовин

У Києві таксист використовував службову машину, щоб доставляти наркотики клієнтам. Досудовим розслідуванням встановлено, що хлопець, який приїхав в Київ на заробітки з Запоріжжя, влаштувався таксистом у службу таксі. Використовуючи орендоване авто молодик особисто збував замовникам наркотики, а саме канабіс та психотропні речовини – МДМА та амфетамін «з рук в руки», повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури

Зловмисника викрили «на гарячому» та під час обшуку його автомобіля вилучено 29 згортків психотропних речовин та наркотичного засобу. Тривають заходи з встановлення інших осіб, які можуть бути причетними до цього злочину.

Проте, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Тим часом, на Одещині колишнього та двох чинних військовослужбовців контрактної служби Подільського прикордонного загону затримали на реалізації наркотичних речовин. Про це повідомляє пресслужба Військової прокуратури Південного гарнізону.

Так, ділків підозрюють у придбанні, зберіганні та збуванні наркотиків. Слідство встановило, що прикордонники налагодили схему реалізації амфетаміну серед населення. Правоохоронці зафіксували два факти збування наркотику вагою близько 30 грамів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: