У стрілка з Мюнхена не виявлено бомби або гвинтівки, - поліція

У стрілка з Мюнхена не виявлено бомби або гвинтівки, - поліція

За попередніми даними поліції, озброєний чоловік почав діяти в ресторані McDonalds, після чого перейшов в сусідній торговельний центр «Олімпія».

За попередніми даними поліції Мюнхена, підозрюваний стрілок не мав при собі вибухових речовин або гвинтівки. Його рюкзак обстежили фахівці.

Про це повідомив в ході прес-конференції глава міської поліції Хубертус Андре. За його словами, інформація про гвинтівку не підтвердилася, як і дані про інших епізодах стрільби.

За попередніми даними поліції, озброєний чоловік почав діяти в ресторані McDonalds, після чого перейшов в сусідній торговельний центр «Олімпія». У цей момент поруч вже знаходилися співробітники правоохоронних органів.

Підозрюваний був ідентифікований як 18-річний німець іранського походження. За інформацією на поточний момент, він діяв сам і наклав на себе руки після атаки. Його мотиви поки не встановлені.

Відомо про дев'ять загиблих (включаючи стрілка - 10), 21 особа потрапила до лікарні. 13 людей отримали легкі поранення, троє осіб перебувають у важкому стані. Серед загиблих є молоді люди, серед постраждалих - діти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: