У суд викликали дружину і тестя Насірова

У суд викликали дружину і тестя Насірова
Роман Насіров

Судове засідання щодо стягнення застави з Насірова продовжиться о 14:30

Судове засідання у Солом'янському райсуді Києва щодо стягнення з відстороненого голови ДФС Романа Насірова у бюджет внесеної застави у розмірі 100 млн грн у зв'язку з тим, що він не здав британський паспорт, перенесено на 14:30.

За цей час до суду мають з'явитися дружина і тесть Насірова, які вносили за нього заставу.

Сам Насіров заявив, що не має іншого громадянства, окрім українського.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави. Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Насірову. 16 березня за Насірова внесли заставу 100 млн грн і він вийшов на волю.

Солом'янський районний суд Києва продовжив запобіжний захід Насірову до 26 червня. Суд також зобов'язав Насірова здати паспорти.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015–2016 років, діючи в інтересах депутата Верховної Ради Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу трьом компаніям. Такими рішеннями державі завдано збитків на суму майже 2 мільярди гривень.

Читайте також матеріали «Главкома» «Чому Насіров? Усі подробиці гучної справи»«Як зливають справу Насірова. Нові деталі (документ)»«Справа на 100 мільярдів. Чому Насіров здав лише попередників».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: