У суді, де працює донька Джарти, пояснили, як вона «розбагатіла»

У суді, де працює донька Джарти, пояснили, як вона «розбагатіла»
Вікторія Джарти

Донька Джарти «розбагатіла» через проблеми із сайтом НАЗК, а її колегу оббрехали?

Інформація про те, що суддя Господарського суду Києва Вікторія Джарти (донька колишнього кримського прем'єра Василя Джарти) має найбільше готівкових коштів серед суддів України, не відповідає дійсності. Про це повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ Господарського суду Києва.

«У зв’язку з некоректною роботою системи електронного декларування та технічними збоями системи, суддею Господарського суду міста Києва Вікторією Джарти була оприлюднена декларація, в якій замість зазначення  готівки в розмірі 135 000 доларів США, дану суму було внаслідок таких збоїв тричі помилково відображено у декларації, у зв’язку з чим загальна сума готівки в доларах США склала 405 000 дол. США», - пояснили у суді.

Також зазначено, що з метою усунення некоректно вказаної інформації Вікторія своєчасно направила офіційного листа до НАЗК з проханням внести зміни в опубліковану декларацію. «На жаль, станом на сьогоднішній день вказані недоліки у декларації судді Господарського суду міста Києва Джарти Вікторії є не усуненими, про що Вікторія Джарти повідомляла на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook», - зазначили у суді.

Крім того, повідомляється, що інформація про кошти, які належать судді Господарського суду міста Києва Бондаренко Ганні, відповідає дійсності лише частково та є неповною.

«Необхідно зауважити, що згадані у публікації готівкові грошові кошти у національній валюті України у розмірі 13120000 грн., задекларовані  чоловіком судді – Львовим Сергієм Вадимовичем у  іноземній валюті (500000 доларів США) та є інформацією повідомленою членом родини судді у 2015 році, оскільки до цього часу суддя у шлюбі не перебувала. 

«Крім того, необхідно звернути увагу, що у розділі 13 Декларації  чоловік судді також задекларував фінансові зобов`язання перед третіми  особами на суму, яка не вказана в декларації. В інших розділах декларації чоловік судді Бондаренко Ганни Павлівни вказав, що він  володіє корпоративними правами осіб приватного права  (юридичних осіб)», - підкреслили в суді.

 

Публікація із інформацією про статки суддів була опублікована виданням Prosud.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: