У Тбілісі розпочалося засідання Парламентської асамблеї НАТО

У Тбілісі розпочалося засідання Парламентської асамблеї НАТО
Засідання ПА НАТО
Фото: Ірина Фріз, Facebook

У Грузії сьогодні розпочалося засідання Парламентської асамблеї НАТО. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook народний депутат від БПП, голова Постійної делегації Верховної Ради України у ПА НАТО Ірина Фріз.

«Розпочалося засідання Парламентської асамблеї НАТО в Тбілісі (Грузія). Воно проходить у кількох комітетах: національна безпека та оборона, наука та технології та економіка і безпека», - написала вона.

Пленарне засіданні весняної сесії ПА НАТО триватиме, 29-30 травня. У ньому візьме участь голова ВР Андрій Парубій.

Програмою його візиту в Грузію передбачено проведення двосторонніх та тристоронніх зустрічей, зокрема, з президентом ПА НАТО Паоло Аллі, головою Парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе, з президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі, з прем’єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі та з Католикосом-Патріархом всієї Грузії Іллею ІІ

Заплановано виступ Парубія з доповіддю на Пленарному засіданні сесії ПА НАТО, участь у дебатах та голосуванні за проект Декларації щодо підтримки Євро-Атлантичної інтеграції Грузії.

У роботі сесії візьмуть участь: керівник депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Грузією Хвича Мепарішвілі, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Грузії Ігор Долгов, голова Постійної делегації Верховної Ради України у ПА НАТО Ірина Фріз.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: