У Тимошенко кажуть, що вона не висловлювалась щодо ракетних двигунів для КНДР - її сторінку зламали

У Тимошенко кажуть, що вона не висловлювалась щодо ракетних двигунів для КНДР - її сторінку зламали
Юлія Тимошенко

«ВО Батьківщина» заявила про провокацію

У партії ВО «Батьківщина» заявили, що політсила не висловлювала позиції щодо публікації в газеті New York Times про ймовірне постачання Україною двигунів для ракет-носіїв КНДР. 

«Facebook-сторінка нашої політичної сили була використана для провокації проти нашої команди. На офіційному сайті партії ВО «Батьківщина» не було оприлюднено жодної позиції», - повідомила прес-секретар політ сили Марина Сорока.

Сорока також додала, що офіційна позиція партії «ВО Батьківщина» щодо намірів дискредитувати Україну в очах світової спільноти наступна: «Наша держава та наші державні підприємства категорично не могли нічого постачати до КНДР всупереч міжнародним санкціям, особливо – товари військового призначення».

Як повідомлялось, вчора у Facebook з’явився пост від імені лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко про те, що якщо інформація підтвердиться, на Україну очікують серйозні санкції, і що «така ситуація стала наслідком непрофесійності та злочинності президента Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана».

20770027_1107681279333840_872335731638284912_n

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: