У Тимошенко вимагають від Ар’єва вибачень. Нардеп готовий мити підлогу в офісі «Батьківщини»

У Тимошенко вимагають від Ар’єва вибачень. Нардеп готовий мити підлогу в офісі «Батьківщини»
Володимир Ар’єв

Ар’єв запевняє, що ані слова не сказав про те, що Тимошенко збирається на інавгурацію

Чутки про те, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко буде присутня на інавгурації Дональда Трампа, є свідомою брехнею, яку поширює народний депутат від БПП Володимир Ар’єв. Про це йдеться в заяві «Батьківщини».

«Головним рупором поширення брехні» у політсилі назвали сторінку на Facebook народного депутата від БПП Володимира Ар’єва. В прес-службі заявили, що цей депутат має публічно вибачитися перед Юлією Тимошенко та партією «Батьківщина».

«Якщо у Володимира Ар’єва залишилась хоча б крапля честі та гідності, він має негайно публічно вибачитися за брудні маніпуляції. Хоча на це важко розраховувати, адже у деяких нардепів від БПП честь та гідність повністю закінчились. Вони кажуть про «ярмарок марнославства», хоча самі є яскравими представниками цього «ярмарку» – підступними, брехливими та заздрісними», – сказано в заяві, поширеній прес-службою «Батьківщини».

У свою чергу Володимир Ар’єв запевняє, що ані слова не сказав про те, що Тимошенко збирається на інавгурацію. «Я хочу спитати у прес-служби Тимошенко: де я хоч один раз назвав її прізвище? Якщо вони вкажуть, я готовий навіть підлогу у фракції «Батьківщина» помити. А вибачатися за те, чого я не говорив, я не буду. Якщо вони мій пост сприйняли на свій рахунок, то як кажуть, на комусь і шапка горить. Чи зачіска», - сказав він у коментарі «Главкому»

«Жодного прізвища і доконаного факту, що хтось їде, я не називав», - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, інавгурація 45-го президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня, о 19:00 за київським часом у Вашингтоні. Трамп змінить на посаді Барака Обаму, прийме присягу і виголосить свою першу промову як американський президент. Головна церемонія відбудеться в Білому домі. Церемонія прийняття присяги відбудеться на сходах перед будівлею Капітолію.

Читайте також статтю «Главкома» «Інавгурація Трампа. Українські політики помоляться за Америку»

Дивіться також трансляцію інавгурації 45-го президента США Дональда Трампа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: