У Тимошенко запідозрили, що Савченко робить власний проект

У Тимошенко запідозрили, що Савченко робить власний проект
Надія Савченко в Раді

У фракції не мають наміру порушувати питання щодо виключення Савченко у зв'язку з цим

У парламентській фракції «Батьківщина» не виключають, що їхній нардеп Надія Савченко розпочинає власний політичний проект або ж може приєднатися до іншого проекту.

У коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» у вівторок у кулуарах парламенту заступник голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, роз'яснюючи свої слова, сказані напередодні в ефірі одного з телеканалів про те, що Савченко розпочинає свій політичний проект, наголосив: «Можливо. Це як припущення».

За його словами, це питання на засіданні фракції «Батьківщина» не обговорювалося.

На уточнення, чи не було запитань у фракції до Савченко у зв'язку з її участю в акціях, організованих партією «За життя» Вадима Рабиновича та Євгена Мураєва, він сказав: «Були. Але, на жаль, ми не можемо зрозуміти. Тому я припустив, як варіант». «Можливо, це інший проект, на якісь інші перспективи, які людина бачить», – сказав Соболєв.

Він нагадав, що Савченко було висунуто партією «Батьківщина» як перший номер у виборчому списку на виборах до парламенту в той час, коли її незаконно утримували на території РФ: «Ми зробили все, щоб її звільнити».

При цьому Соболєв зазначив, що у фракції не мають наміру порушувати питання щодо виключення Савченко у зв'язку з цим. «Ні. Без сумніву, ні», – сказав депутат, відповідаючи на запитання, чи не стоїть питання щодо виключення Савченко з фракції «Батьківщина».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: