У Тягнибока вирішили попіаритись на темі «прийому біженців із Сирії»

У Тягнибока вирішили попіаритись на темі «прийому біженців із Сирії»
Глава ВО «Свобода» Олег Тягнибок

«Свобода» пікетуватиме Мін'юст через заяву Пєтухова про можливість прийняття в Україні сирійських іммігрантів

ВО «Свобода» збирається завтра, 30 листопада, пікетувати Міністерство юстиції. Причиною для акції стала заява заступника міністра юстиції з питань европейської інтеграції Сергія Пєтухова щодо можливості України взяти на себе квоту однієї з країн ЄС на розселення сирійських іммігрантів задля запровадження безвізового режиму.

У ВО вважають, що переселення іммігрантів із Сирії може погіршити соціальну ситуацію в державі. «У той час, коли уряд затягує зашморг на шиї українців, встановлюючи непомірні й необґрунтовані комунальні тарифи, та повністю нівелює питання реформ, громадяни... не готові поділити такий тягар з іммігрантами з інших країн», – повідомили у прес-службі «Свободи».

Як повідомлялось, Пєтухов виступає за передачу Україні квоти однієї з країн Євросоюзу на розселення сирійських мігрантів. На думку Пєтухова, це не єдиний приклад того, де ми (Україна. – Ред.) можемо «бути корисними і навіть потрібними ЄС». «Наприклад, я вже бачу потребу ЄС у тісній співпраці з Україною в розслідуванні міжнародних та транскордонних злочинів», – сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: