У вбивстві Кушнарьова звинуватили не того - Геращенко

У вбивстві Кушнарьова звинуватили не того - Геращенко
Євген Кушнарьов

Провина за вбивство була покладена не на ту людину, яка насправді його скоїла - нардеп

Загибель екс-губернатора Харківщини, колишнього нардепа від Партії регіонів Євгена Кушнарьова - нещасний випадок на полюванні. Але провина за це вбивство була покладена не на ту людину, яка скоїла його з необережності. Таку думку в інтерв’ю виданню «Гордон» висловив радник глави МВС Арсена Авакова, народний депутат Антон Геращенко.

«У цьому полюванні брали участь лише кілька людей: колишній ректор, екс-начальник міліції Гусаров, народний депутат Шенцев, молодий чоловік - майстер спорту зі стендової стрільби, який у підсумку виявився винен, і водій. На моє глибоке переконання, і на думку суду - це не було умисним вбивством, але є питання до того, хто дійсно зробив це фатальне натискання на курок», - підкреслив він.

Геращенко також спростував версію про те, що Кушнарьова вбили, бо він начебто почав бути конкурентом тодішньому главі Партії регіонів Віктору Януковичу.

Як повідомлялось, Геращенко також заявляв, що знає мера Харкова Геннадія Кернеса особисто і вважає, що це людина, яка жадає абсолютної влади і повного підпорядкування всіх і вся.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: