У вівторок знову очікуються невеликі дощі

У вівторок знову очікуються невеликі дощі

У Карпатах вдень помірний дощ з мокрим снігом

У вівторок, 11 жовтня, у Києві хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, слабкий туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +10...+12 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, в карпатському регіоні -1...+4 градуси, вдень +5...+11 градусів. У Карпатах вночі невеликий, вдень помірний дощ з мокрим снігом, температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +2...+7 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+7 градусів, вдень +7...+12 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+6 градусів, вдень +9...+15 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+8 градусів, вдень +9...+14 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише вдень на півдні Одеської області дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+10 градусів, вдень +11...+16 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+10 градусів, вдень +14...+19 градусів. У Ялті вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура вночі +11... +13 градусів, вдень +17... +19 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: