У Яценюка нагадали, кому населення має дякувати за субсидії

У Яценюка нагадали, кому населення має дякувати за субсидії
Максим Бурбак

У «Народному фронті» вдячні уряду за підтримку їхньої ініціативи про надання розстрочки на комунальні платежі

Підтримка урядом ініціативи «Народного фронту» щодо запровадження розстрочки на 12 місяців для громадян, які не отримують субсидії, - це ще один із доказів дієвої співпраці між парламентською коаліцією та Кабміном. Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, спілкуючись із журналістами в парламенті.

«Сьогодні прем'єр-міністр оголосив, що уряд буде підтримувати ініціативу «Народного фронту», щоб громадянам, які не отримали субсидій або навіть не подавали папери на них, надавалась можливість 12-тимісячної розстрочки за послуги, які були надані комунальними службами», - підкреслив керівник фракції.

«Це ще один із доказів дієвої співпраці між депутатських корпусом коаліції та коаліційним урядом», - зазначив Бурбак.

Він наголосив, що таке рішення розглядалося ще урядом Арсенія Яценюка, а вчора на засіданні фракція вирішила звернутися до чинного уряду з такою ініціативою. «Ці зміни розглядалися ще урядом Яценюка два роки тому, щоб ці платежі не були обтяжливими для сімейних бюджетів», - сказав Бурбак. 

«Хочу нагадати, що систему субсидій було запроваджено урядом Яценюка, попри шалену критику «Батьківщини» та інших популістів. Ця система запрацювала, і вона діє в Україні. Однією з вимог «Народного фронту» було збереження системи субсидій в бюджеті 2017 року і передбачення коштів на її фінансування. Це зроблено», - резюмував голова фракції. 

Нагадаємо, Кабінет міністрів України вирішив запровадити 12-місячну розстрочку на оплату житлово-комунальних послуг для громадян, які не оформили субсидію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: