У Яценюка побачили, як Тимошенко звозить до Києва проплачених мітингувальників

У Яценюка побачили, як Тимошенко звозить до Києва проплачених мітингувальників

Депутат Кривенко стверджує, що гроші на фінансування цієї поїздки дає депутат Житомирської обласної ради від «Опозиційного блоку»

Партія «Батьківщина» планує провести у вівторок в Києві акцію протесту фейкових «ошуканих вкладників» для дестабілізації ситуації в країні та домогтися таким чином проведення дострокових парламентських виборів. Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Вадим Кривенко у суботу в ефірі одного з телеканалів.

Відповідаючи на запитання, кому сьогодні вигідні позачергові вибори, народний депутат відповів, що про це щодня говорять кілька політичних сил - «Опозиційний блок» і партія «Батьківщина».

«Ці політичні сили постійно кажуть, що «нам потрібні позачергові парламентські вибори і будемо цього домагатися всіма засобами, в тому числі за допомогою «вулиці», - наголосив Кривенко.

«Я вчора був у Житомирі і там дізнався таку інформацію, що на цей вівторок партія «Батьківщина» дала команду своїй житомирській обласній партійній організації підготувати і вивезти в Київ 500 чоловік, начебто «ошуканих вкладників», - повідомив він.

«Зрозуміло, що це не будуть ніякі ошукані вкладники, це будуть партійці, які за гроші поїдуть в Київ. Там будуть десятники, сотники, які будуть ними керувати і т.д. Але найцікавіше, що гроші на фінансування цієї поїздки дає депутат обласної ради від «Опозиційного блоку», - заявив народний депутат.

За словами Кривенка, наразі очевидно, що «Опозиційний блок» і «Батьківщина» працюють разом з ФСБ. «У кожного з них може бути своя мета: хтось хоче прийти до влади, хтось хоче розвалити країну, але шлях один – це дестабілізація ситуації і вихід на позачергові парламентські вибори. От так разом вони і працюють», - зауважив він.

Кривенко наголосив, що сьогодні не можна допустити позачергові вибори, бо це буде «смерть для країни». «Це не закінчиться тільки парламентськими виборами, це будуть і президентські вибори. Бо ці дві політичні сили – Тимошенко і Опоблок – хочуть реалізувати свою давню мету: розділити країну на двох», - резюмував Кривенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: