У Запоріжжі біля будівлі поліції стався потужний вибух

У Запоріжжі біля будівлі поліції стався потужний вибух
фото: Местные вести

Вибух був такої сили, що вибив скло в під'їзді

Вранці 20 жовтня в Запоріжжі на вул. Матросова біля головного управління поліції стався потужний вибух. Невідомі намагалися підірвати припаркований «Лексус», попередньо порізавши йому колеса, передають «Местные вести».

Вибух був такої сили, що вибив скло в під'їзді. Власницею автомобіля є жінка 1985 року народження. Вона ніяк не коментує подію. Але її сусіди розповіли, що це не перший такий випадок з автомобілем.

Нагадаємо, на початку жовтня в Запоріжжі горів хостел. У пожежі загинули п’ятеро людей. Прокуратура Запорізької області розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі. Провадження відкрили за статтею про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Вирішується питання щодо затримання винних осіб.

Пожежа у будівлі, що була облаштована як хостел, сталася в ніч на 2 жовтня в Олександрівському районі Запоріжжя. В результаті п’ятеро людей загинули – чотири тіла виявили після гасіння пожежі, ще одна людина померла у лікарні. Причина виникнення пожежі наразі не відома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: