У Запоріжжі ідентифікували тіла трьох бійців, загиблих під час АТО

У Запоріжжі ідентифікували тіла трьох бійців, загиблих під час АТО

В обласному центрі на Кушугумському кладовищі поховано тіла 118 безіменних героїв, 39 з них раніше ідентифіковані та перепоховані

У Запоріжжі ідентифікували тіла трьох бійців, загиблих під час АТО і похованих на Кушугумському кладовищі серед безіменних героїв. Таким чином, вже відомі імена 42-х військовослужбовців із 118-ти похованих.

Про це повідомляє Управління у справах преси та інформації Запорізької облдержадміністрації.

«В обласному центрі на Кушугумському кладовищі поховано тіла 118 безіменних героїв, 39 з них раніше ідентифіковані та перепоховані на території Херсонської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Київської областей. 29 серпня, у другу річницю боїв під Іловайськом, на кладовищі відбулася ексгумація ще трьох тіл загиблих захисників України», - йдеться в повідомленні.

Як наголосив заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов, військовослужбовець Сергій Ясногор (27.02.1972 р.н.) буде перепохований у м.Вільнянськ; військовослужбовець Антон Батурін (01.01.1978 р.н.) буде перепохований у м. Кременчук; військовослужбовець В'ячеслав Саражан (25.02.1980 р.н.) буде перепохований у м. Миколаїв.

76 невідомих бійців чекають на свій час.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: