У Запоріжжі на кілька днів закрили аеропорт

У Запоріжжі на кілька днів закрили аеропорт

Фото: timez.com.ua

Ремонт злітно-посадкової смуги

Раніше прес-служба авіакомпанії МАУ повідомляла, що 18 травня літак, який виконував рейс Київ – Запоріжжя, в момент приземлення на злітно-посадкову смугу виїхав на ділянку ЗПС із незастиглим бетонним покриттям

Аеропорт «Запоріжжя» на 13-14 червня закриють для робіт на злітно-посадковій смузі для усунення зауважень Державіаслужби.

Про це повідомляє ЦТС.

«Це планові роботи на злітно-посадковій смузі, які повинні усунути зауваження Державіаслужби», - прокоментували призупинення рейсів в аеропорту.

Нагадаємо, 18 травня літак рейсу PS085 під час рулювання після посадки виїхав на ділянку аеродрому з незастиглим бетонним покриттям і отримав серйозні ушкодження фюзеляжу й усіх стійок шасі.

Із 26 березня до 10 травня в аеропорту Запоріжжя ремонтували бетонну злітно-посадкову смугу.

Втім, згодом в аеропорту Запоріжжя спростували інформацію про пошкодження літака МАУ. «Літак просто був заляпаний. Ніякого незастиглого бетону на смузі не було, там була вкрай обмежена ділянка — буквально 1 кв м, який був закладений сумішшю, що швидко схоплюється. Можливо, мало місце порушення технологій, не на 100% відбулося схоплювання, літак просто був заляпаний», — зазначив директор комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» Віктор Біскупський.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: