У Запоріжжі слідчі поліції входили до банди автовикрадачів

У Запоріжжі слідчі поліції входили до банди автовикрадачів

Поліцейські розробили систему викрадення автомобілів та їх повернення за гроші

Служба безпеки України спільно з прокуратурою ліквідувала у Запоріжжі діяльність організованої злочинної групи, яка спеціалізувалася на викраденні автотранспорту. До банди входило двоє жінок – слідчих поліції та троє мешканців Запоріжжя. Про це повідомляє прес-центр СБУ.
«Поліцейські розробили систему викрадення автомобілів та їх повернення за гроші. Для викрадення автівок вони долучили людей з кримінального середовища. Самі ж «кришували» злочинну діяльність членів групи та пропонували потерпілим повернути авто за винагороду. Якщо автовласник відмовлявся платити, його автомобіль продавали з підробленим техпаспортом та номерним знаком, перебивши номери двигуна та кузова», – йдеться у повідомленні.
За свої послуги здирниці вимагали до 50% вартості викраденого авто.
Співробітники спецслужби затримали поліцейських на робочому місці після отримання трьох тисяч доларів від чергового потерпілого.

Під час обшуків у помешканнях зловмисників правоохоронці вилучили карабін МКМ, травматичний пістолет, знаряддя для викрадення автівок та «общак» банди.
Усіх учасників злочинного угруповання затримано відповідно до ст. 208 КПК України. Членам банди повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Тривають оперативно-слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: