У Запоріжжі судитимуть батьків, які хотіли продати доньку

У Запоріжжі судитимуть батьків, які хотіли продати доньку

Подружжя хотіло продати дівчинку за $7 тис.

Обвинувальний акт відносно батьків, які намагалися продати свою новонароджену доньку за $7 тис. США, скеровано до суду. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

«Прокуратурою Запорізької області за результатами досудового розслідування затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке розслідувалось слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Запорізькій області стосовно жінки, яка за попередньою змовою зі своїм чоловіком, продали новонароджену дитину після виписки з пологового будинку м. Запоріжжя», - йдеться у повідомленні.

Вказаних осіб було затримано правоохоронцями в орендованій квартирі, одразу після здійснення незаконної угоди відносно дитини та отримання $7 тис.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми, вчинена за попередньою змовою щодо малолітнього) та стосовно них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне їм загрожує позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: