У Запоріжжі засудили студентів-медиків, які вбили та розчленували свою подругу

У Запоріжжі засудили студентів-медиків, які вбили та розчленували свою подругу

Судом присяжних обвинуваченим призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 13 і 14 років

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя виніс вирок двом студентам, які восени 2013 року вбили свою подругу, а тіло розчленували та винесли до річки. Про це повідомили в прес-службі суду, пише РепортерUA.

Суд присяжних на підставі оцінки доказів, наданих сторонами, і досліджених у судовому засіданні, дійшов висновку про доведеність провини осіб, звинувачених у скоєнні умисного вбивства. Судом присяжних обвинуваченим призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 13 і 14 років.

Нагадаємо, на початку листопада 2013 року було вбито студентку Запорізької державної медичної академії. У скоєнні злочину під підозру потрапили 20-річний хлопець і 22-річна дівчина – знайомі загиблої. Як встановило слідство, трійця спільно знімала квартиру, а приводом для вбивства нібито став любовний трикутник. Свою подругу студенти вбили під час застілля, а потім застосували медичні знання на практиці. Тіло розчленували і винесли до річки, куди стікають промислові відходи, щоб потім підпалити. Загибла приїхала до Запоріжжя з Херсона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: