У зоні АТО знову є поранені: ситуація на двох напрямках загострилася

У зоні АТО знову є поранені: ситуація на двох напрямках загострилася

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 27 разів порушили перемир’я

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалася напруженою, проте повністю контрольованою силами АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Після 18 години противник продовжив обстріли українських позицій на приморському та донецькому напрямках.

Так, увечері і вночі бойовики тричі били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі Авдіївської промзони та Кам’янки. З цієї ж зброї двічі російські найманці відкривали вогонь на околицях Зайцевого і Невельського. Також під обстрілами ворога опинились наші опорні пункти поблизу шахти Бутівка і Пісків.

На приморському напрямку окупанти застосовували автоматичні гранатомети біля Водяного, а кулемети - неподалік Гнутового. Крім того, під кулеметний вогонь бойовиків потрапили укріплення сил АТО на підступах до Талаківки і Павлополя.

На луганському напрямку наприкінці доби зберігалася тиша.

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 27 разів порушили перемир’я. Українські військові 19 разів жорстко відповідали ворогу із зброї, незабороненої мирними домовленостями. Внаслідок бойових дій один наш захисник отримав поранення.

Нагадаємо, в місії ОБСЄ повідомили, що за минулий тиждень у зоні бойових дій на Донбасі кількість обстрілів знизилася на 10%.

Як повідомлялося, минула доба у районі проведення АТО завершилась зростанням кількості обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань. Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я. 

Крім того, бойовики не дають гарантій безпеки для ремонту водогону біля Авдіївки.

Дивіться також фоторепортаж: Як виглядає зруйнована російськими обстрілами авдіївська промзона

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: