Україна досі закуповує ПАЗи: чиновники вивели російський продукт на перше місце

Україна досі закуповує ПАЗи: чиновники вивели російський продукт на перше місце

Продажі автобусів «ПАЗ» в Україні збільшилися в 2,5 рази

Продажі нових автобусів в Україні в серпні 2016 року зросли до 107 одиниць, повідомляє прес-служба асоціації «Укравтопром».

За даними асоціації, лідером продажів за цей період стали  російські автобуси «ПАЗ». При цьому реалізація автобусів марки «ПАЗ» в Україні збільшилася в 2,5 рази - до 58 шт.

Українська автобусна марка «Отаман» опинилася на другому місці, а продажі зменшилися - до 21 автобуса. Хоча, ще в липні цього року було продано 27 автобусів.

Автобуси Часовоярського заводу марки «Рута» посіли третє місце на ринку. За серпень цього року було продано 11 автобусів цієї марки, що на 2 автобуси менше, ніж  за показники липня цього року.

.jpg_19

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мене є «Мрія». Пенсіонерка з Харкова стала партнером російського мільярдера

Нагадаємо, міністерство освіти і науки минулого місяця оприлюднило дані щодо виконання розрекламованої програми «Шкільний автобус» – у держбюджеті-2016 на неї було закладено субвенцій на 600 млн гривень. Перед стартом навчального року, станом на середину серпня, майже всі місцеві органи влади в Україні визначилися, кому віддадуть кошти і який транспорт придбають для школярів. Відповідно до «Вісника держзакупівель», на дві третини суми держоргани закуплять 326 шкільних автобусів різних виробників. При цьому найбільше – понад 200 млн гривень (за 164 автобуси) – мають отримати постачальники шкільних автобусів зі світлою назвою «Мрія».

У мене є «Мрія». Пенсіонерка з Харкова стала партнером російського мільярдера

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: