Україна довела, що у Кремлі кілька років планували анексію Криму, - Петренко

Україна довела, що у Кремлі кілька років планували анексію Криму, - Петренко
Павло Петренко

Міністр: Справи проти Росії в міжнародних судах є для української сторони принциповими, з урахуванням агресії на Донбасі

Україна довела, що Російська Федерація кілька років планувала анексію Криму. Про це на заявив міністр юстиції Павло Петренко, передає «РБК-Україна».

«Ми довели, що анексія Криму - це спланована акція Російської Федерації, яка готувалася за кілька років до цього», - заявив він.

За словами Петренка, справи проти Росії в міжнародних судах є для української сторони принциповими,з урахуванням агресії на Донбасі. Петренко також нагадав, що суд прийняв правову позицію України у першій справі про анексію Криму.

«Ті докази, які були зібрані, підтверджують порушення прав людини (у Криму, - ред.) саме з боку Російської Федерації», - додав він.

Як повідомлялось, Міністерство юстиції України подало касаційну скаргу на рішення Київського апеляційного господарського суду про скасування рішення суду нижчої інстанції, згідно з яким із російського «Газпрому» стягується 79,877 млн грн дивідендів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: