Україна не збирається брати квоти на мігрантів - заява Мінюсту

Україна не збирається брати квоти на мігрантів - заява Мінюсту
Мігранти

У Мінюсті заявили, що пропозиція заступника міністра Петухова є його особистою позицією

Міністерство юстиції України заявляє, що Україна виконала абсолютно всі вимоги Європейської комісії для отримання безвізового режиму і будь-які заяви щодо можливого отримання Україною квоти на розселення мігрантів для отримання безвізу є лише особистою думкою їхніх авторів. Про це повідомляє прес-служба Мінюсту.

«Перед Україною в рамках переговорного процесу щодо отримання безвізового режиму з ЄС було поставлено безпрецедентну кількість вимог Європейської комісії – понад 50. Зі свого боку наша країна виконали абсолютно всі зобов’язання, взяті на себе в рамках даного процесу. Тож нині ми очікуємо на відповідне рішення з боку європейської сторони», - йдеться в заяві.

«Водночас, хочемо зазначити, що будь-які заяви, які стосуються можливості з боку нашої країни взяти на себе додаткові зобов’язання в рамках отримання «безвізу», є лише особистою думкою їхніх авторів», - зазначається в документі.

«Зокрема, хочемо повідомити, що публікації у Facebook заступника міністра юстиції Сергія Петухова та його роздуми на тему можливого отримання Україною квоти на розселення мігрантів є його особистою позицією як громадянина та людини, яка брала участь у відповідному переговорному процесі. Дана позиція жодним чином не відображає офіційну позицію Міністерства юстиції чи очільника Мінюсту Павла Петренка», - зазначається в заяві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: