Україна посіла 64-те місце за рівнем життя серед 128 країн світу

Україна посіла 64-те місце за рівнем життя серед 128 країн світу

Найбільші проблеми у нашої країни з толерантністю та якістю навколишнього середовища – дослідження

Україна посіла 64-те місце за рівнем життя серед 128 країн світу в дослідженні «Індекс соціального розвитку за 2017 рік» організації Social Progress Imperative, увійшовши при цьому в групу країн із соціальним розвитком вище середнього.

Згідно з результатами, в рейтингу Україна опинилась поруч з Домініканською республікою (63-тє місце) і Білоруссю (65-те місце). Росія посіла 67-ме місце, Казахстан - 74-те.

179604

Як свідчать результати дослідження, країни пострадянського простору продовжують демонструвати низький рівень всіх показників і значний регрес у сферах «доступ до вищої освіти», «толерантність» і «якість навколишнього середовища».

Автори документа відзначають, що всі показники соціального розвитку України залишилися переважно на рівні минулого року, однак є незначне поліпшення позицій щодо доступу до інформації та комунікацій, свободи вибору і особистої свободи, а також доступу до вищої освіти.

Повідомляється, що лідером за рівнем життя стала Данія, далі в рейтингу йдуть скандинавські країни, Канада, Нідерланди, Австралія, Англія і Німеччина.

179606

Нагадаємо, Україна в 2016 році випередила держави СНД у світовому індексі соціального розвитку, посівши 63-е місце зі 133.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: