Україна поскаржилася до СОТ на Казахстан

Україна поскаржилася до СОТ на Казахстан

Україна хоче розпочати спор про обмеження Казахстаном імпорту українських труб

Україна направила у Світової організації торгівлі запит про початок спору з Казахстаном щодо обмеження імпорту української трубної продукції. Про це УНІАН повідомило джерело в уряді.

«Ми направили запит до СОТ про початок спору про обмеження імпорту української трубної продукції на території Євразійського економічного союзу, зокрема Казахстану», - повідомило джерело.

Як повідомлялося, Україна на засіданні комітету СОТ з антидемпінгової практики в травні минулого року вимагала від країн-членів Євразійського економічного союзу (ЄАЕС), включаючи Росію, Вірменію, Казахстан і Киргизстан, скасувати антидемпінгові заходи відносно українських прутів і сталевих труб, а також припинити розслідування щодо феросилікомарганцю.

Колегія Євразійської економічної комісії навесні минулого року прийняла рішення ввести антидемпінгове мито на українські прутки терміном на 5 років. Крім того, Євразійська економічна комісія відкрила повторне антидемпінгове розслідування щодо деяких видів сталевих труб з України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: