Україна скоротила борги з відшкодування ПДВ та піднялась у світових бізнес-рейтингах – Порошенко

Україна скоротила борги з відшкодування ПДВ та піднялась у світових бізнес-рейтингах – Порошенко
Doing Business

Президент Петро Порошенко розповів про покращення в Україні

Україна наразі скоротила заборгованість з відшкодування податку на додану вартість до 16 млрд грн. Про це сьогодні сказав президент України Петро Порошенко на засіданні Національної ради реформ.

«Якщо на попередню звітну дату у нас була заборгованість із ПДВ 25 млрд, то на сьогодні, за дуже обмежених можливостей бюджету, заборгованість із ПДВ скоротилася до 16 млрд», – сказав він.

Також президент заявив на засіданні, що Україна має сконцентруватися на боротьбі з корупцією та залученням інвестицій, бо не може і не буде жити на транші МВФ чи Світового банку.

Крім того, Порошенко заявив про покращення українських позицій в оновленому рейтингу Doing Business, де, з його слів, Україна має посісти 80-те місце.

«Сьогодні ми отримали результати (щодо рейтингу Doing Business від Світового банку. – Ред.), які буде оприлюднено. І ми також можемо говорити про те, що перші результати потребують додаткового пояснення. У 2011–2013 роках Україна перебувала на 149-му та 152-му місцях. Тепер позиція України буде 80», – сказав він.

Нагадаємо, сьогодні президент Петро Порошенко проводить Нацраду реформ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: