Україна та Мальта домовилися про активізацію контактів на міжпарламентському рівні

Україна та Мальта домовилися про активізацію контактів на міжпарламентському рівні
Анджело Фарруджа та Петро Порошенко

Порошенко також звернувся до спікера парламенту Мальти з проханням сприяти визнанню Голодомору в Україні

У рамках державного візиту до Республіки Мальта президент України Петро Порошенко провів зустріч зі спікером Палати представників парламенту Мальти Анджело Фарруджа.

Про це повідомила прес-служба президента.

Порошенко та спікер парламенту Мальти дійшли згоди щодо необхідності активізації контактів між Україною та Мальтою на міжпарламентському рівні, чому, на їхню думку, сприятиме нещодавно створена у мальтійському парламенті група дружби з Україною.

Порошенко також звернувся до Фарруджі з проханням сприяти визнанню мальтійським парламентом Голодомору в Україні 1932-1933 років актом геноциду українського народу.

Також президент України подякував за незмінну підтримку Мальтою суверенітету і територіальної цілісності нашої держави та європейських прагнень українського народу.

«Співрозмовники привітали ратифікацію Верховною радою України Конвенції між урядом України і урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв «Главком», вчора президент України Петро Порошенко з дружиною Мариною прибув до офіційної резиденції президента Республіки Мальта – Палацу великого магістра у місті Валлетта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: