Україна відреагувала на російське рішення про арешт прокурора у справі Януковича

Україна відреагувала на російське рішення про арешт прокурора у справі Януковича

Україна виділить охорону для правоохоронців, відносно яких є рішення Басманного суду Москви

Прокурор Головної військової прокуратури України Руслан Кравченко і слідчий з особливо важливих справ Вадим Приймачок, відносно яких Басманний суд Москви прийняв рішення про заочний арешт, будуть забезпечені охороною. Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

«Прокурорам виділяємо охорону», - написав він у Facebook.

Матіос також пояснив, яким чином російському слідству вдалося встановити анкетні дані Кравченка та Приймачка для оформлення постанови на арешт.

«Проживання військових прокурорів слідкомом РФ встановлено з відкритого (коштує 20 грн.) реєстру нерухомості українського Мінюсту за допомогою українського паспорта, раніше виданого на окупованій тепер території Луганської області. Зроблено за тим же принципом, як встановлювали місце проживання підірваного полковника ГУР МОУ Шаповала. Доведено слідством», - написав головний військовий прокурор.

Матіос додав, що впевнений у тому, що обвинувачений у державній зраді Віктор Янукович врешті-решт постане перед Оболонським райсудом м. Києва.

Раніше повідомлялося, що у Москві за клопотанням слідчого комітету заочно заарештовані прокурор Головної військової прокуратури України Руслан Кравченко і слідчий з особливо важливих справ Вадим Приймачок. Вони є провідними учасниками розслідування проти Віктора Януковича і Сергія Шойгу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: